Kategorije artikala

KAKO KUPITI

Proizvode koje želite da kupite na Lux Dekor online.rs možete naručiti na dva načina: putem sajta (online) ili telefonom:
+381 65 877 78 23, +381 65 888 52 53

 1. Registracija
 2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite
 3. Pregled Shopping bag
 4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke
 5. Način dostave
 6. Izbor načina plaćanja
 7. Pregled i potvrda narudžbenice
NAPOMENA:

Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudžbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.

NAČIN PLAĆANJA:

 1. POUZEĆEM (samo za artikle na lageru)
  Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku
 2. UPLATNICOM na šalteru banke ili pošte
 3. PREKO RAČUNA e-bankingom
 4. KARTICAMA Visa i MasterCard
 • Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa adBeograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 • U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Lux Dekor je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

ISPORUKA:

 • Rok isporuke artikala koji su na stanju 2-3 radna dana.Isporuke se ne vrše nedeljom.
 • Isporuka robe besplatna za grad Beograd.
 • U roku od 24 sata ,ako se ne prijavi ostećenje artikala nismo u mogućnosti da Vam prihvatimo reklamaciju.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe se vrše na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije je moguća, troškovi carine I transporta se dodatno naplaćuju.

UKOLIKO ARTIKAL NIJE NA STANJU,ONDA JE AVANSNO PLAĆANJE.

 • Avans za porudžbinu artikla je 100 %, sa uračunatim pdv-om od 20 %.
 • Rok isporuke 45 dana.
 • Ukoliko kupac odustane od kupovine naručene robe Lux Dekor Online, zadržava 40% od preporučene maloprodajne cene proizvoda.
 • Lux Dekor Online nastoji da svi opisi i informacije prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost. Naručito za artikle od Nikla, Aluminijuma, Čelika …,gde postoji mogućnost ogrebotine i nečistog akspekta metala.

REKLAMACIJE:

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da proizvod nije ispravan ili nedostaje neki od naručenih proizvoda, molimo vas da nas odmah kontaktirate, telefonom ili putem email-a. Svi naši kontakti se nalaze na stranici „Kontakt“. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u vašu korist.

POLITIKA PRIVATNOSTI :

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime Lux Dekor Online-a, se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje

VAŠ NALOG:

Ukoliko koristite Lux Dekor Online.rs,odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Lux Dekor Online.rs ,sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.

Lux Dekor Online zadrzava pravo da otkaže kupovinu u koliko je rok isporuke duzi od 45 dana.

Pin It on Pinterest

Share This